Et par af os havde indledningsvis forberedt at øl, vand og værktøj var klar til medlemmene kom.
13 frivillige medlemmer mødte op for at deltage i det fælles projekt. Efter lidt indledende udfordringer med typen af maling (vand/versus olie) blev vi ved hjælp at kyndige folk, enige om at skifte om til vand-baseret maling. Samtidig opdagede vi at sprøjte pistolen ikke virkede, så der var kun penslen tilbage.
Herefter gik det over stok og sten. Halvdelen af holdet gik i gang med haven og resten tog sig af malingen. Efter en times tid stod det klar at malingen ikke ville række (5 spande a 5 liter) så afsted igen. Da de 4 nye spande kom tilbage gik hovedparten af holdet i gang med maling medens Mogens var godt i gang med æbletræet samt arealerne udenom.
Kl. 18.30 havde gril-mester Jens O. pølserne klar. Alle var godt sultne og pølserne forsvandt sammen med en øl eller to og en flaske vin fra den hemmelige skuffe.
Herefter fortsate istand-sættelsen medens enkelt tog sig af opvasken. Kl. ca. 20.00 var vi færdige for i dag og de fleste tog hjem. Mogens, Kjeld og jeg selv blev tilbage og lavede den sidste oprytning, så vi var færdige 1 times tid senere.
Dagsen resultat er at vi har nået følgende:
  • Haven i orden undtaget græsplænen
  • Vinduerne pudset indvendig og udvendig
  • Halvdelen af huset mod nord har fået maling
  • På søndag kommer Lars E. og en af hjælperne og fjerne affald
Der mangler fortsat et par små ting som:
  • Maling af resten af huset mod syd
  • Vaskning af flagstangen
  • Rengøring indvendig i huset
Jeg regner derfor med at vi indkalder til en ny arbejdsweekend efter midten af august. Maling, pensler m.v. har vi. Det ligger i huset.
Vi vil gerne benytte lejligheden til også at takke vores sponsore Vibholm Guld og Sølv v/Carsten Vibholm for maling til huset og Risskov Slagteren v/Peter Thisgaard for gril pølser til de frivillige
Maler-arbejdet med pensel er en langt stører opgave en forventet. Der skal derfor sættes rimelig tid og mandskab af næste gang.
PS: hvis der er nogen der føler sig glemt i oversigten, skyldes det at vi ikke har Jeres e-mail adresser.
Med venlig hilsen
SSJ
Claus Haase