Trofæaften blev indledt af formanden som bød velkommen til de 17 medlemmer der var mødt op hvorefter hornblæserne spillede et velkomststykke. Bagefter var der socialt samvær på kryds og tværs medens stemmesedlerne blev delt ud til de forskellige kategorier af trofæer der kunne stemmes på.

Der var 3 kategorier at vælge imellem: Bedste Danske buk, bedste udenlandske trofæ samt det sjoveste trofæ (blandt alle de præsenterede trofæer). Der skulle stemmes mellem 9 danske bukke og 4 udenlandske trofæer.

Medens stemmerne blev talt op af var der igen tid til lidt small talk og en forfriskning inden følgende vindere blev præsenteret:

  • Vinderen af Bedste Danske buk blev – Torben Mosgaard med en seksender
  • Vinderen af Bedste udenlandske trofæ blev – Christopher Zielinski
  • Vinderen af Det sjoveste trofæ blev – Michael Nielsen

Alle vinderne fik en flaske vin samt lejlighed til at fortælle om Deres jagtoplevelse med trofæet. På opfordring fra formanden fortalte et par af medlemmerne også om Deres specielle jagtoplevelse med nogle af de fremlagte trofæer.

Herefter var foreningen vært ved en let anretning af hjorte spegepølse, hjorte rullepølse samt ost. Hertil brød og drikkevare efter eget behov. Vi siger tak til sponsorerne.

Ref.
Claus

PDF bilag med billeder: Referat Fra Trofæaften 2018