Foreningens første Åbent Hus Arrangement blev en stor succes. Vejrudsigten var ellers imod os, men på selve dagen blev vi tilsmilet af solskin fra en blå himmel og stille vind.

Det betød også at rigtig mange mennesker, fra nær og fjern, benyttede lejlighed til at bruge et par timer sammen med os og prøve nogle af de gratis oplevelse vi havde arrangeret.

Ved bueskydningen, kunne man med kyndig vejledning, prøve at skyde med en 30 pund bue eller 70 pund bue.
Det gav anledning til lidt morskab når enkelt forsøgte sig med 70 pund buen, men ellers var der godt gang i skydningen.

 

Under halvtaget skar Michael en kronkalv ud. Der var stor interesse for at se udskæring og samtidig få lejlighed til at smage på det
nygrillede kød. Det overskydende kød blev vakuumpakket og solgt til de interesserede. Jeg tror ikke der var noget tilbage da dagen sluttede.

 

 

Laserskydningen til lerduer var i gang hele dagen. Rigtig mange, børn som voksne, benyttede skyde-standen til at afprøve deres færdigheder med
en haglbøsse. Skydningen var ganske realistisk og i løbet af dagen gik der konkurrence i hvem der kunne ramme flest af lerduerne.

 

 

 

Der blev handlet i jagtboden hvor en del jagtartikler blev omsat. Sideløbende hermed blev der også solgt lodsedler med fine gevinster. Jeg tror alle lodsedlerne var solgt før arrangementet sluttede.

 

 

 

 

 

Gennem hele dagen var grillen åben. Her blev der solgt grillpølser samt vin, øl og vand. Stemningen var god omkring grillen og allerede midtvejs i arrangementet måtte vi ud og hente nye forsyninger af grillpølser.

Alt i alt et helt fantastisk arrangement med over 80 besøgende. Jeg er sikker på at det ikke bliver sidste gang vi holder Åbent Hus for alle.

Knæk og bræk
SSJ

Bilag: Referat Fra SSJ Åbent Hus Arrangement 2017