Vi var 12 mand der kunne komme til hjortebanen selv om der var 15 der var skrevet på deltager listen. Der var flere grunde til at man ikke kunne
– det skal lige nævnes at der er givet besked om at man ikke kunne, så dem der var på ventelisten kunne få tilbuddet om at komme med.

  Vi startede med at gennemgå hvordan pokalskydningen skulle afvikles og 1. mand var klar til de første 10 skud til den løbende hjort (alle point talte i sammentællingen). Da vi var igennem første runde var der plads til forbedring hos de fleste af os. Da 2. runde var færdig havde vi en klar vinder af pokalen og det var Lars Toft med hele 72 point – flot med to serier på 36 point.

 

Vi var noget spredt i pointskalaen fra 23 -72. Vi kan dermed se at skud til løbende dyr på 100 m. er noget man skal øve meget
for at det er forsvarligt set ud fra et dyreetisk perspektiv.

 

 

Efter pokalskydningen gik vi over til selve hjortemærket (her er det kun 3,4 og 5 point der tæller). Vi kom alle igennem og kunne se at vi kunne forbedre os så flere var ”oppe på hesten” igen.

Årets hjortebane pokal gik til Lars Toft Nielsen:

Da vi ikke kunne mere så resultatet sådan ud:

  • 1 pokal – Lars Toft Nielsen
  • 1 sølvmærke – Bo Gaardman
  • 5 bronze – Claus Haase, Lars Toft, K A Hansen, Poul Højager og Michael Nielsen

Vi sluttede dagen af med en ny skydning hvor hjorten ”kommer gående ud (5 m.) herefter speeder den op. Vi skulle skyde 1 skud til den ”gående” og herefter repetere og så afgive 2. skud til den hurtige hjort. Det var en meget jagt realistisk situation.

Vi gentager det hele til næste år lørdag den 21. april 2018 fra kl. 09.00 til 13.00.

Referent
Michael Nielsen

Referat Af Hjortebanen 2017