Igen i år kunne Skødstrup Sogns Jagtforening, uden restriktioner, afholde vores fantastiske vinsmagning med 64 forventningsfulde gæster.

Den 16. november 2023 kl. 18.00 bød vores formand Gert Thomasen velkommen til arrangementet, med lidt praktiske informationer. Efterfølgende gav SSJ’s hornblæsere et velkomst trut i hornet.

Herefter overtog Købmand Jørgen Jensen fra Meny i Risskov afviklingen af aftenens program, som bød på ”boblevand” som velkomstdrink, forret, hovedret og dessert. Hertil var der udvalgt nogle dejlige Europæiske vine vi kunne smage på.

I løbet af aftenen kunne vi smage de forskellige vine fra Europa samt en enkelt fra USA, fra hvid til rød og fra rimelig i pris til halvt dyr. Alt sammen præsenteret af Sommelier Bente Kalmeyer fra Gobivin. I forbindelse med præsentationen havde vi lagt en bestillingsseddel ved hver plads, så man kunne bestille et par flaske af den vin man kunne lide til senere afhentning.

Sidst på aftenen var der amerikansk lotteri med:

  • 8 første præmier fra Vibholm Guld og Sølv
  • 8 anden præmier fra Meny i Risskov
  • 8 tredje præmier fra Skødstrup Sogns Jagtforening

Alle vinderne blev trukket med det samme og der blev solgt mange lodder til de flotte præmier.

Som trøste præmie, udlodde Vibholm Guld og Sølv, et ur til en af dem der ikke var blandt vinderne, i det amerikanske lotteri. Det foregik ved at man skulle skrive sit navn på en seddel som så blev trukket op af ”hatten”.

Stemningen blandt gæsterne var særdeles god og der blev snakket på kryds og tværs samtidig med at der var mulighed for at smage en ekstra gang på de udvalgte vine, hvis man var lidt i tvivl om smagen.

SSJ vil gerne sige stor tak for de flotte præmier til Vibholm Guld og Sølv, Meny i Risskov samt for blomsterne til borddækningen fra Plantorama.

Samtidig men ikke mindst vil vi også gerne sige stor tak til alle gæsterne, folkene fra Meny, Bente fra Gobivin, Benny og Christian der hjalp til med serveringen m.v. samt de frivillige fra SSJ for at binde hele arrangementet samme til en rigtig stor succes.

Vi ses til næste år.

Knæk og bræk
Skødstrup Sogns Jagtforening

PDF bilag: Referat Fra Vinsmagning 2023