Efter 2 års pause kunne Skødstrup Sogns Jagtforening genoptage vores fantastiske vinsmagning med 87 forventningsfulde gæster og vi blev ikke skuffet.

Den 17. november 2022 kl. 18.00 bød vores formand Gert Thomasen velkommen til arrangementet, med lidt praktiske informationer. Efterfølgende gave SSJ’s hornblæsere et velkomst trut i hornet.

Herefter overtog Meny i Risskov afviklingen af aftenens program som bød på ”boblevand” som velkomstdrink, forret, hovedret og dessert. Hertil havde Meny udvalgt nogle relevante vine vi kunne smage.

I løbet af aftenen kunne vi smage forskellige vine fra hvid til rød og fra billig til halvdyr. Alt sammen præsenteret af Bente fra Gobi Vin. I forbindelse med præsentationen havde vi lagt en bestillingsseddel ved hver plads, så man kunne bestille et par flaske at den vin man kunne lide. Alle priserne var yderst attraktive og gjaldet kun den aften, med afhentning inden for 14 dage.

Sidst på aftenen var der amerikansk lotteri med:

  • 10 første præmier fra Vibholm Guld og Sølv
  • 10 anden præmier fra Plantorama
  • 10 tredje præmier fra Meny i Risskov

Alle vinderne blev trukket med det samme og der blev solgt rigtig mange lodder til de flotte præmier.

Stemningen blandt gæsterne var særdeles god og der blev snakket på kryds og tværs samtidig med at der var mulighed for at smage en ekstra gang på de udvalgte vine, hvis man var lidt i tvivl om smagen.

SSJ vil gerne sige stor tak til alle gæsterne, folkene fra Meny, Bente fra Gobi Vin, Maja og Julie samt de frivillige fra SSJ for at binde hele arrangementet samme til en rigtig stor succes.

Vi ses til næste år.

Knæk og bræk
SSJ

PDF bilag: Referat Fra Vinsmagning 2022