Årets vinsmagning med middag blev atter et tilløbsstykke for medlemmer og venner af SSJ. Der var tilmeldt 83 deltagere og med få undtagelser mødte alle op på dagen.

Formanden indledte med en kort præsentation af aftenens program hvorefter SSJ’s hornblæsere blæste en lille velkomst hilsen. Henning Møller fra Meny i Rønde gik til mikrofonen og fortalte kort om de 9 vine vi skulle smage gennem aftenens forløb.

Sideløbende med middagen, skovkvæg med flødekartofler, salat og brød, blev den første vin skænket op. Som den eneste af de 9 vine var det en særdeles god hvidvin fra Østrig. Herefter blev de 8 andre rødvine, i afpasset tempo, serveret for deltagerne.

Vi fik smagt rødvin fra Australien, Chile, Italien samt Frankrig. Der var lagt en lille stemmeseddel/bestillingsseddel ved hver kuvert, så man kunne give den enkelte vin karakter efter eget temperament samt bestille til senere afhentning hos Meny.

Aftenen bød også på et lotteri for alle samt et rent pige lotteri til rimelige priser og med flotte præmier sponsoreret af Wibholm Guld og Sølv, Plantorama samt Meny. Hoved præmien i det rene pige lotteri var et særdeles flot smykke fra Vibholm som blev vundet af Helle fra Rønde.

Den musikalske underholdning stod SSJ’s hornblæsere for.

Efter en vellykket aften, takkede formand, alle hjælperne for indsatsen og et godt arrangement hvorefter SSJ’s hornblæsere sluttede af.

Knæk og bræk
SSJ

Bilag: Referat Fra Vinsmagning 2017