Formanden Gert Thomasen bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Forinden havde Nicholai Vigger Knudsen fra Danmarks Jægerforbund, stillet skydebanen op så alt var klart til indendørs vildsvine-skydning.

Inden skydningen kunne begynde skulle vil først have kåret årets bukke og hjorte trofæer. Der blev dystet i de 4 kategorier: Bedste Danske Buk, Bedste Danske Hjort, Bedste udenlandske trofæ samt det sjoveste trofæ.

Følgende vindere blev valgt af medlemmerne:

  • Bedste Danske buk: Henrik Sloth
  • Bedste Danske hjort: Michael Nielsen
  • Bedst udenlandske trofæ: Jens F. Sørensen
  • Den sjoveste: Torben Mosgaard

SSJ ønsker vinderne tillykke, med en flaske vin som præmie.

 

Herefter var der åbnet for den elektroniske laser skydebanen, hvor man kunne skyd til løbende vildsvin, bjørn eller elg efter eget ønske. Der var også mulighed for at skyde enkeltvis eller 2 ad gangen, i konkurrence mod hinanden. Det var sjovt og de fleste måtte erkende at det var langt svære en man skulle tro.

 

Efter skydningen gik vi i gang med smørebrødet. Hertil kunne der købes øl og eller vand. Der var rift om bordet med smørebrødet og stort set alle stykkerne forsvandt.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften med god stemning og snak. På skydebanen blev der grinet og kommenteret på skydningen.

Med jæger hilsen
SSJ
Claus Haase

PDF bilag: Referat fra Trofæaften 2024