I år forsøgte vi noget nyt. Vi har nemlig reduceret antallet af riffel-skyde dage fra 3 til 2, således at vi torsdag den 11. april havde træning og søndag den 14 april havde både træning samt Bukkemærke skydning. Tilsyneladende en stor succes, da vi over de to dage i alt var 42 deltagere.

Til træningen, torsdag den 11 april kl. 17.00, var der et stører rykind på 24 medlemmer som fik trænet og indskudt Deres rifler. Der var en rigtig god stemning og det var dejligt at se så mange medlemmer bakke op om foreningen og selve formålet. Tak for det.

Om søndagen den 14. april kl. 08.15, hvor der både var træning og Bukkemærke skydning, mødte der 16 medlemmer op samt 2 ikke skydende gæster. Vi startede dagen med et stort veldækket morgenbord, hvor der både var kaffe, the, rundstykker med pålæg og marmelade samt store lækre kager.

Vores skydeinstruktør fortalte lidt om dagens afvikling af skydningen og sikkerheden på og omkring banen.

Til en start var der lidt vanskeligheder med at få koordineret træningen (2 gange skydning pr. hold) med Bukke mærke skydningen (1 gange skydning pr. hold). Hen af vejen faldt det dog på plads. Til næste år har vi den erfaring i baghovedet.

Alt i alt en meget vellykket dag med flot skydning.

Der blev fundet en vinder af bukkepokalen og bedste skytte på dagen:

  • Zacharias – skød guld med egeløv 59/27 og dagens pokal vinder

Tillykke med det.

Herudover blev der skudt til:

  • 10 guld mærker
  • 2 sølv mærker

Det er et flor resultat for dagen og jeg glæder mig allerede til næste år hvor vi afholder arrangementet på samme måde. Eventuelt samtidig med skydning til løbende hjort og løbende gris.

Knæk og Bræk
SSJ
Michael Nielsen

PDF bilag: Referat Fra Bukkemærke Skydning 2024