Aftenens besøg og klubaften hos Nystrøm & Krabbe startede kl. 18.00 hvor ca 17 medlemmer var mødt op i forretningen i Trige.

Niels bød velkommen og orienterede om aftenens forløb med gode tilbud, gætte konkurrence samt ost- og pølse-bord med øl, vin og vand til fri afbenyttelse. Herefter bød Gert velkommen til deltagerne fra de inviterede jagtforeninger. Efter velkomsten spillede hornblæserne fra SSJ et par jagt signaler for de fremmødte.

Henning fortalte om de nyeste produkter inden for vildt kameraer som kommer på markedet her i foråret. De nye modeller vil være langt mere driftsikre end de gamle og have et indbygget SIM kort som tillader op til 100 billeder om måneden eller et antal modsvarende videoer. Har man et stører behov kan der købes mere kapacitet hos producenten. Henning regner med at de nye produkter er i butikken omkring 1. april hvor prisen nogen lunde vil svare til det niveau vi kender i dag (ca. dkk. 2.000 – 2.500)

Aftenens konkurrence bestod i at gætte hvor mange patronhylstre der var samlet i en figur af et hoved. Der var sponsoreret 5 flotte præmier af Nystrøm & Krabbe for de der kom tættest på det rigtige resultat.

 

Der blev snakket og handlet livligt ligesom oste- og pølse-bordet var godt besøgt.

SSJ vil gerne sige STORT tak til Henning og Niels for et særdeles godt arrangement. Vi håber vi må komme igen til næste år.

Knæk og Bræk
SSJ

PDF bilag: Referat Fra Nystrøm & Krabbe 2019