Søndag den 4. september kl. 11.00 optrådte 6 af foreningens dygtige hornblæsere på årets høstfest ved Skæring Kirke.

Vi var inviteret af Skæring Kirke hvor Skødstrup Sogns Jagtforening skulle være repræsentant for jagt, natur, vildtpleje og hundearbejde. Vejret var fantastisk med blå himmel og en lille smule vind. Der var rigtig mange mennesker, unge som ældre der deltog i Høstfesten

Udover at underholde med jagthornssignaler var der også smagsprøver af vildt fra grillen samt spegepølse og røget rådyrkølle. Vi havde også skaffet en del brochure fra DJ om vildt som mad, både i hverdagen, skolen og i stenalderen.

Vi blev BLÆST bagover af al dem opmærksomhed vi fik fra gæsterne. Alle skulle forbi vores bod og smage på vildtet hvor vi uddelte over 1000 smagsprøver. Båd børn, deres forældre og bedsteforældre stod i kø, for at få en snak om vores interesse for naturen og nyde de dejlige råvarer. Adskillige gange måtte vi skuffe gæsterne og sig at vi desværre ikke solgte ud af produkterne.

Der er ingen tvivl om at vi har skabt interesse og goodwill om SSJ, jagt og vores arbejde med naturen. Vi håber derfor at vi også til næste år bliver inviteret til Høstfest i Skæring Kirke.

Foreningen vil gerne takke alle de frivillige, der gjorde dagen til en succes for SSJ.

Med jæger hilsen
Skødstrup Sogns Jagtforening
Gert Thomasen

PDF bilag: Referat Fra Høstfest 2022