Vi var 13 medlemmer der mødte op på Hjortebanen i Grenå til årets skydning efter løbende hjort samt SSJ’s pokal i riffelskydning. Vi startede kl. 08.30 med fælles rundstykker samt en lille bitter til at varme sig på her i det kolde forårsvejr. Under morgenmaden fortalte Michael hvordan pokalskydningen skulle foregå. 6 skud til den løbende gris og herefter 10 skud til den løbende hjort. Her talte alle point på skydeskiven, så selvom man fik en 2`er så talte den med i sammenlægningen. Kl. 09.00 havde vi fået vores skydenummer og var klar til 1.skytte.

Da vi alle var færdige med pokalskydningen, havde vi fundet en samlet vinder. Der var tæt løb mellem Kasper og Mogens. Kasper med 61 point og Mogens med 58 point. Årets vinder af Skødstrup Sogns Jagtforenings’ pokal blev derfor:

• Kasper Hovgaard med 61 point

Flot skydning til både Kasper og Mogens.

Vi startede med hjortemærket og her gennemgik Michael igen hvordan skydningen skulle foregå. Der er altid lidt ”knas” med hvordan man forstår de forskellige krav til de 5 serier og at det kun er 3,4 og 5 der er tællende point. Vi kom i gang og der blev leveret god skydning – særligt for i år så skød vi alle rigtig godt på den stillestående hjort, men så kom udfordringerne da den skulle til at ”løbe” og her var der plads til forbedring. Vi nåede alle at få et forsøg til inden vores skyde tid udløb kl. 13.

I alt blev der på dagen leveret:

• 1 sølvmærke (KA)
  • 4 bronzemærker Kasper, Mogens, Leif og Michael N.

Det var en god dag på banen selvom det var et noget vinterligt vejr om formiddagen.