Vi var 17 forventningsfulde medlemmer der mødte op på banen i Allingåbro kl. 8.15, hvor vi blev mødt af et veldækket bord med de dejligste rundstykker og ”basser” med tilbehøret.

Vores formand Gert bød os alle sammen velkommen til årets Bukkemærke skydning. Herefter overtog Michael som bad forsamlingen holde et minuts stilhed for vores gode ven og skytte Lars Toft Nielsen som gik bort kort tid før påske. Vi er mange der vil savne Lars på banen, idet han altid lagde et ekstra pres på os andre, så vi får se hvem der løber med pokalen i år.

Michael gennemgik som afslutning de tekniske og sikkerhedsmæssige procedure for dagen.

Nu var det tid til at gå ombord i det lækre morgenbord hvor alle fik noget brød indenbords samt den varme kaffe/the som Kurt havde lavet.

Vi startede skydningen kl. 09.00 og der blev skudt særdeles godt blandt de fremmødte. Der blev leveret følgende resultater:

  • Årets bukkepokal 2019 gik til Steen Schouborg med det flotte resultat 60/28 som gav guld med Egeløv

Herudover blev der skud 9 guld og 6 sølv mærker på dagen og Mona Fuglsang var ærgerligt nok 2 mm fra også at få guld mærke. Et særdeles flot resultat af de 17 deltagere.

Vi afsluttede dagen ca. 11.30 og på vegne af SSJ vil jeg gerne sige tak for en dejlig dag på banen i Allingåbro og på gensyn i 2020

 

 

Knæk og Bræk
SSJ
Michael Nielsen