Vi var 19 mand der mødte frem til morgenbordet kl. 8.15 hvor Kurt havde sørget for alle fornødenhederne – rundstykker, smør, ost, marmelade og rullepølse samt den altid varme kaffe. Jagtforeningen gav en enkelt lille en.

Gert vores formand skulle lige bruge forsamlingens opmærksomhed et øjeblik, da Leif Eriksen skulle hyldes for sidste års præstation – bedste bukke skytte 2017.

Efter dette gennemgik Michael sikkerheds procedure for vores skydning (vi skulle jo alle sikkert hjem igen).

Skydningen startede kl. 9.00 og vi fik alle skudt til mærke. Ud af de 19 der deltog, blev der leveret 1 guld med egeløv – 10 guld og 8 sølv det må siges at være et flot resultat.

  • Årets bukke skytte 2018 blev Mogens Hastrup med det flotte resultat 60/29 guld med Egeløv

På de to træningsaftner har vi haft 31 skytter igennem. Vi må sige, at det er dejligt, at der kommer medlemmer som vil træne op til bukkejagten og få pudset formen af så man kan præstere når chancen byder sig.

Indskydning og træning = god samvittighed når vi skal på jagt.

OBS OBS OBS OBS

Vi skal huske når vi kommer til skydebanen og inden vi er gået ind – skal riflerne tages ud af etuiet og låsen udtaget/ åben. Det kan med de nye stramninger på banen ellers medføre bortvisning.

Jeg vil på vegne af Skødstrups Sogns Jagtforening sige tak for en god formiddag og på gensyn i 2019. Knæk og bræk til alle der skal ud i den dejlige natur.

 

SSJ
Michael Nielsen

PDF bilag: Referat Fra Bukkemærke Skydningen 2018