Lørdag den 16. september 2023 fejrede SSJ sit 90 års jubilæum, med en stor gratis fest, for alle medlemmer med Deres ægtefælle og/eller samlever. Vejret var helt fantastisk med sol og ganske svag vind og det nød de ca. 65 personer der var tilmeldt dagen godt af.

Formanden åbnede festen kl. 11.00 med en velkomst til de mange gæster og dannebrog blev hejst. Under flaghejsningen spillede hornblæserne til glæde for alle.

Efter velkomsten var det tid til social hygge med jagtkammeraterne over et glas fadøl, vin eller vand. Snakken gik livligt da det jo ikke er hver dag vi møder hinanden under afslappede forhold og samtidig med et fantastisk vejr. Formanden holdt en tale hvor han fortalte om SSJ’s historie fra 1933 og til i dag. Der var en del der med vemod kunne huske de gode gamle dage.

Der var også tid til lidt morsom underholdning med vores elektroniske lerdue skyde-bane. Den var godt besøgt og der kom mange sjove bemærkninger til skydningen. Desværre kunne vi ikke få vores elektroniske riffel skyde-bane til at virke. Det var der mange der havde set frem til, men det må vi så gemme til en anden god gang.

 

Omkring kl. 13.00 ringede kokken Peter Thisgaard fra Risskov Slagteren ind til frokost. Her blev der serveret helstegt pattegris med flødekartofler, salater og brød samt øl, vin eller vand efter eget valg. Efter frokosten var det igen tid til socialt samvær og lidt hygge skydning på banen. Senere på eftermiddagen var kaffe klar sammen med nogle lækre kager.

Som afslutning på dagen omkring kl. 16.30 blev der serveret grillstegte pølser med det hele til. Vi kan god tillade os at sige at ”den dag gik ingen sultne eller tørstige i seng”.

Hele arrangementet var bundet sammen af frivilligt arbejde, vores kok Peter samt vores to dygtige hjælpere Dinah og Morten, som sørgede for alt det praktiske i løbet af dagen fungerede perfekt.

Med jæger hilsen
SSJ
Formand
Gert Thomasen

PDF bilag: Referat Fra 90 års Jubilæet 2023