Vi lagde ud med træning den 7. april og det var en dag med silende regn så der blev ikke rigtigt trænet ret meget, da skiverne var gennemblødte og skuddene ikke kunne afgøres. Det var en dag hvor krudtet skulle holdes tørt men trods det var der da nogle ”våde” skud.
Træningsdag nr. 2 den 14.april her var der virkelig gang i den og der blev skudt igennem. Aftenen bød på 10 runder med 10 mand hver gang så der blev virkeligt trænet – dejligt.
Søndagen startede med Poul`s dejlige morgenbrøds buffet.

Vi var tilmeldt 20 (+2) og så kom der en ekstra men det gjorde ikke den store forskel. Vi var klar med det første hold kl. 9 og der blev virkeligt gået til den. Da dagen var omme havde vi en vinder af den bedste skytte – det blev Mogens Hastrup med en fremragende skydning 60 + 28 så det blev guld med egeløv. Der skal lyde et stort hurra fra os. Vi andre forsøgte men ikke så godt som Mogens.

Der blev uddelt 14 guld, 4 sølv og et enkelt bronze mærke om søndagen. Alt i alt en god dag.
Jeg vil endnu en gang sige tak for den store deltagelse – det er en fornøjelse at se hvad træning og indskydning gør ved ens skydning og derved minimere risikoen for anskydninger.
Vi har været 37 aktive deltagende til vores riffelskydning i Allingåbro.
Der er booket skydning i 2017 : Træning torsdag den 6. april kl. 17-20 og onsdag den 19.april kl. 17-20 og så søndag den 23.april kl. 8.15 – 9.00 morgen buffet + skydning kl. 9-ca.11

På gensyn i 2017
Knæk og bræk
Michael Nielsen