Jeg mødte Michael Nielsen på OK tanken i Lisbjerg den 9. maj 2016. Han ville vel sikre sig, at jeg kunne finde det sted i inde i skoven, hvor der skulle holdes det obligatoriske informationsmøde for alle os heldige jægere, som via vores lokale jagtforening havde vundet en uges bukkejagt i Lisbjerg Skov. Det havde jeg nemlig, nærmere bestemt i hele uge 21.
Der var et stort fremmøde på shelter pladsen og efter en kort gennemgang af retningslinjerne for deltagelse, blev vi guidet ud til det område, hvor vi skulle være. Jeg skulle være i område 2, hvor der er placeret to skydestiger, hvorfra man må udøve riffeljagt. Der var en liflig snak blandt deltagerne og der blev fyret mange mere eller mindre heldige jæger-jokes af om, hvorvidt man kunne komme til at forveksle en mountainbiker med en buk.

Jeg besluttede mig for at ville benytte stige 2 A, fordi den stod godt med en fin udsigt over et åbent stykke med en lille sø.
Mandag den 23. maj om aftenen var jeg på plads i stien for første gang. Jeg nød en smuk aften med underholdning af bl.a. en ræv, flere harer og en stor svane familie, men ingen tegn på råvildt.
Fredag den 27. maj var jeg igen på plads i min stige. Igen en smuk aften, hvor jeg længe sad og betragtede en kåd ræv. Pludselig stod bukken der i de smukke omgivelser. Han kunne have valgt at gå ind imellem træerne, hvor han var kommet fra, men uvis af hvilken grund valgte han i stedet at komme nærmere på mig. Det skulle han ikke have gjort – jeg skød ham – en fin lille buk (spids- med anlæg til gaffelbuk) kl. ca. 20.30. Jeg fik selv en over øjet af min sigtekikkert og så ham derfor ikke, da han faldt. Men han lå heldigvis lige der, hvor han skulle – og jeg fik således min anden buk inden for en uge.

Jeg er meget glad for, at jeg fik denne spændende mulighed for at komme på jagt et andet sted og så oven i købet med et fint resultat. Tak til Michael for god service.