Jeg havde trukket en morgenplads sammen med John. John ville sidde i “bananen”, og jeg sad i “Tronstolen”. Jeg parkerede ved gården kl. 4.25 og var på plads i “tronstolen” kl. 4.40. Vi måtte skyde fra 4.57.
Det var tåget på vej ud til gården, og også tåge dis over markerne. Det var dog en lys morgen, uden skyer, så der var god sigt.
Jeg fik mig placeret, og forventede ikke det store, da der ikke var meldt om skudte bukke indtil i dag. Kl. 5.25 ændrede det sig, da en mindre buk så sig gal på grenene i et træ, måske 75 meter fra mig.
Jeg fik konstateret at der var noget på hovedet, og søgte ned mod bladet. Jeg forsøgte at være tålmodig, og sikre et godt skud, men man har i hovedet at der ikke er ret mange bukke på jagten, og derfor skyder jeg måske for hurtigt.!!
Skuddet gik, og dyret markerede og forsvandt ind i krattet, nedenfor foderautomaterne. Jeg ventede 15 min. og modtog en sms fra John, med “Gooooood morgen, skal man ønske tillykke.?? Jeg måtte svare “Jeg håber. Den gik ind i et krat”
Jeg prøvede at finde spor efter skuddet, men kunne ikke se blod eller andet. Jeg ringede til Schwies fører, først Erwin som ikke havde det godt, derefter til Allan Hansen som først kunne komme efter 2-3 timer. Jeg prøvede Brian Pape, som blev vækket, og ville komme efter 1 rime.
Medens jeg ringede kom en mindre rå til stede, 20 meter fra mig, og den kunne ikke blive klar over om jeg var fjendtlig. Den forsvandt til sidst med megen “bøven”

Jeg gik op til gården for at vente på Brian. Han kom kl. 7.15 og vi gik ned til skudstedet. Brian havde den ene af 2 labradorer med derned, og Brian fandt med det samme kødstykker, blod og hår på stedet. Så meget for mit syn.!!
Brian satte hunden i gang, og have svært med at følge hunden. Den arbejdede inde i krattet, og de forsvandt over mod grusgraven. Jeg prøvede at følge dem, men måte give tabt efter 10 min. Jeg fortsatte dog nede i bunden ved majs, og da jeg ikke havde kontakt efter grusgraven gik jeg tilbage til skudstedet langs marken.
Jeg ventede en time ved skudstedet, og gik så op til bilerne for at se om Brian var deroppe. Jeg gav den anden hund lidt vand, og ventede 30 min. uden kontakt, og gik så ned til skudstedet igen. Brian ringede medens jeg var på vej, og vi aftalte at mødes ved fodermarken. Det blev dog 300 meter derfra, og Brian havde dyret med. Det var dejligt befriende, da jeg jo ikke kunne være sikker på at de ville finde dyret.

Det viste sig at være en lille 6 ender, og skuddet var gået ind i dyret lidt fremme og nede, så det var boven og lårbenet der var skadet. Jeg takkede Brian for hjælpen, og betalte for samarbejdet. Brian kørte så ved 10.00 tiden, og jeg begyndte at brække dyret. Der var ikke meget af bovene tilbage, men resten skulle være fint.
Det var en sej tur op til bilen med dyret, da jeg allerede havde været frem og tilbage adskillige gange.!! Jeg fik pakket dyret i bilen, og kørte derfra ved 11.30 tiden.
Jeg er og var lykkelig for det heldige udfald af bukkejagten, takket være Brian og hans labrador.
De var i gang små 3 timer. Flot