Torsdag den 23. februar 2023 kl. 19.00 afholder SSJ årets trofæaften i klubhuset sammen med et foredrag om blyfri riffelammunition.

Fra kl. 19.00 til ca. 20.00 har SSJ inviteret vildtbiolog og tidligere medarbejder ved Danmarks Jægerforbund dr. Techn. Niels Kanstrup til at holde et foredrag om bæredygtig jagt baseret på blyfri ammunition. Niels har i oktober 2022 forsvarede sin doktorafhandling om de forskellige aspekter indenfor emnet herunder spredning af bly i naturen, blyets giftighed og optagelse i organismer, politiske og handelstekniske udfordringer ved en udfasning, forskellige reguleringsindgreb samt information om alternative materialers egnethed. Som bekendt udfases blyholdig riffelammunition, så emnet er af meget stor betydning for alle riffeljægere.
Vigtigt: Der bliver indført ny lov pr. 01.04.2024 om blyfri ammunition, for al riffeljagt i Danmark.

Herefter får du mulighed for at vise dine trofæer fra 2022 frem og se og høre om de andre medlemmers trofæer. Der vil blive afstemning og uddeling af præmie til de bedste trofæer i følgende klasser:

  • Bedste danske buk
  • Bedste danske hjort
  • Bedste udenlandske trofæ
  • Det sjoveste trofæ

Som afslutning på en hyggelig aften vil SSJ være vært ved en let anretning. Øl, vand og vin kan som sædvanlig købes i klubhuset til fornuftige priser.

Kom og vær med. Vi glæder os til at se dig og dit trofæ. Hvis du ikke havde heldet med dig i 2022 er du også velkommen uden trofæ.

Arrangementet er gratis.

Knæk og Bræk
SSJ

PDF bilag:Trofæaften I Klubhuset 2023