Lån foreningens hus til dit private arrangement

I SSJ har vi et dejligt og velfungerende hus som du/I kan låne til fødselsdage, konfirmationer, familiefest, sommer grill fest eller hvad I nu har lyst til. Blot skal de faste omkostninger på dkk. 1.500,- pr. udlåning dækkes. Den eneste betingelse for at låne huset er at du skal være medlem af SSJ og tilstede under arrangementet.

Huset er på 110 m2 fordelt på 6 rum med direkte udgang til stor halvt overdækket terrasse på 50 m2.. Hertil hører en stor indhegnet have.

I huset er der plads til 40-45 siddende/spisende gæster med komplet service så som knive, gafler, skeer, tallerkner, glas, fade samt kaffe og te krus. Af praktisk udstyr rummer huset derudover køleskab, fryser, komfur med kogeplader, stor kaffemaskine og opvaskemaskine.

Fra husets spise rum er der udgang til haven med stor halvt overdækket terrasse samt adgang til haven hvor flaget kan hejses i flagstangen. Der er også rigelig plads til diverse bold spil eller andre aktiviteter.

Udover ovennævnte har huset selvfølgelig en entre, toilet med håndvask, samt et stor tilstødende rum som kan bruges efter eget ønske.

For de dkk. 1.500,-, som nævnt indledningsvis, kan Huset lånes i 2 dage alle ugens 7 dage (f.eks. fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 16.00). I skal selv vaske op, rydde op og gøre rent efter Jer samt medbringe viskestykker, toiletartikler, køkkenrulle og fjerne Jeres affald.

Er du/I interesseret så kontakt venligst:

Gert Thomasen på mobil +45 51904615 eller mail: gertthomasen@gmail.com

Med jæger hilsen
SSJ